Sovellus

 

 

Vihdoinkin auki! Kauan suunniteltu ja mietitty verkkokauppa on vihdoin saatu avattua. 

Tarkoituksena oli avata kauppa vasta Tampereen Kädentaito-messujen jälkeen syksyllä, mutta tämän Korona-pandemian valitettava saapuminen tänne Suomeenkin aikaisti aikataulua. Toivomme teidän ymmärtävän, että vaikka nyt avasimmekin, kauppa ei vielä ole lähellekään valmis. Monet tuoteryhmät ovat vielä ilman tuotteita. Ulkoasun ja tuoteryhmien hiominen vie vielä aikaa ja tuotteiden määräkin lisääntyy tulevaisuudessa. 

Päätimme kuitenkin keskeneräisyydestä huolimatta avata, koska toivomme tämän helpottavan sekä asiakkaita, että meitä tämän Korona-poikkeustilanteen aikana. Olemme saaneet paljon postia ja soittoja asiakkailta, joiden liikkuminen on tilanteen vuoksi vaikeutunut ja olemme yrittäneet vastata kaikille parhaamme mukaan. Tämä on kuitenkin yhteydenottojen määrään nähden osoittautunut varsin haastavaksi. Kiitoksia siis kaikille teille kärsivällisyydestä! 

Mutta vaikka kauppa on nyt auki, edelleen voi soitella ja lähettää sähköpostia! Verkkokaupasta löytyy tällä hetkellä kuitenkin vain pieni murto-osa valikoimastamme. Ja verkkokaupan parannusehdotuksia ja toiveita voi lähettää sähköpostiin myös. 

Yritetään kaikki pysyä mahdollisimman terveenä ja toivotaan, että tämä painajainen on kohta muisto vain! 

Seuraamme Torikadun kivijalan kanssa viranomaisohjeita ja tarkoituksenamme on olla auki mahdollisimman normaalein aukioloajoin läpi tämän poikkeusajan. Desinfioimme päivän mittaan kaikkia pintoja oven kahvoista maksupäätteisiin, jotta meillä olisi mahdollisimman turvallista asioida. Toivomme myös, että flunssaisena kannattaa ensin parannella oloa ja tulla vasta terveenä ostoksille. 

 

 


Klarna Checkout
kauppiaan tiedot