Suosittele


Suosittele tätä tuotetta kavereille ja tutuille sähköpostitse. Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät ja lähetä viesti painamalla "Lähetä".

Trikoo&college-palanippu
30,00

Nipuissa on vaihtelevasti seuraavia laatuja; 100% puuvillatrikoo (toimitusmaa Suomi ja Ruotsi), puuvilla/elastaanitrikoo (toimitusmaa Suomi ja Saksa), 100% luomupuuvillatrikoo (toimitusmaa Suomi ja Ruotsi), Harjattu college (toimitusmaa Suomi ja Saksa), Joustocollege, lenkillinen (toimitusmaa Suomi ja Saksa) ja kotimainen lenkillinen 100% puuvillacollege. Niput ovat kaikki erilaisia ja saattavat koostua kokonaan samasta laadusta tai niissä voi olla useita/kaikkia listan laatuja. Kankaissa saattaa olla pieniä virheitä. Niput eivät sisällä alle 40 sentin paloja ja yhdessä nipussa on yhteensä noin 5 metriä kangasta. Värit nähtävissä kuvasta. Tuotteella ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.


Vastaanottajan ja lähettäjän tiedot
Vastaanottaja
Sähköpostiosoite *
Henkilökohtainen tervehdys
Lähettäjä
Sähköpostiosoite *

Tietosuojakäytäntö: Syötettyjä tietoja käytetään vain tuotesuosituksien lähettämiseen. Niitä ei tallenneta eikä käytetä muihin tarkoituksiin. Lisätietoja: Tietosuojakäytäntö.